Recepta de Cuina, Com es fa – Bacallà daurat


4
223 shares, 4 points

Ingredients:

  • 1/2 quilo de bacallà al punt de sal, esmicolat
  • Dues patates
  • Quatre ous
  • Una ceba tendre
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Comencem pelant i rentant les patates per després tallar-les a bastonets molt fins, el que diem patates palla. Les fregim en oli ben calent, quan estiguin daurades les traiem i les deixem sobre un paper absorbent perquè escorrin tot l’oli.

Aprofitant una mica de l’oli de fregir les patates, el posem en una paella i quan sigui calent, fem un sofregit amb la ceba i els alls tot trinxat ben petit. Quan la ceba estigui enrossida, afegim el bacallà i remenem.

Incorporem les patates i els ous batuts, baixem el foc una mica, anem remenant fins que l’ou comenci a quallar i espolsem una mica de julivert pel damunt. Ens ha de quedar com un remenat d’ous.

Aquesta és una recepta portuguesa anomenada Bacallà à Bràs.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
223 shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.