Records del passat – Pa amb mantega i xocolata


0
13.5k shares

Segur que tots de petits hem berenat aquesta delícia de la nostra gastronomia, una bona llesca de pa untada amb mantega, un polsim de sucre pel damunt i xocolata.

Quan no existien els “donuts“, “bollicaos” i la resta de productes de pastisseria industrial que tenim avui en dia, les nostres mares i àvies ens donaven pa amb xocolata per berenar quan tornàvem de l’escola i encara a les grans ciutats es podia anar a jugar al carrer.

Les coses han canviat molt, començant perquè actualment ja no són només les mares i àvies, ara i ja era hora, són molts pares i avis els que preparen el berenar als nens que ja no acostumen a anar a jugar al carrer, més aviat es queden davant la televisió, la consola o navegant per internet, acompanyats d’un bon producte de pastisseria industrial i un refresc el més ensucrat possible.

Des d’aquí volem animar a la gent a recuperar aquests berenars tradicionals i sans, com el que us presentem avui o un bon entrepà de pernil i pa amb tomàquet, naturalment amb oli d’oliva i sortir al carrer a fer una mica d’esport.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
13.5k shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
13
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.