MÚSICA

Un altre català estarà present a Eurovisió 2019

Si fa dies us vam anunciar que Miki, el cantant de Terrassa representarà a Espanya a Eurovisió, en aquest cas és una catalana la que pujarà a l’escenari acompanyant al representant d’Holanda.

La guitarrista salouenca Carlota López de 24 anys acompanyarà al cantant Duncan Laurence el pròxim 18 de maig a Tel Aviv, Israel, representant a Holanda en la Gala d’Eurovisió 2019.

Carlota va estudiar a l’Escola Municipal de Música de Salou, més tard al Conservatori de Vila-seca i finalment es va traslladar a Holanda per continuar estudiant música. A Tilburg va ingressar a la Rock Academy, una universitat per a músics pop, on va conèixer a Laurence.

Carlota, que toca la guitarra acústica i elèctrica, comparteix banda des de fa dos anys i mig amb Duncan Laurence, un cantant que va participar en l’edició holandesa de La Voz l’any 2014.

Carlota té ascendència holandesa, la seva àvia materna era dels Països Baixos, encara que fa 50 anys que viu a Salou, acostumaven a anar cada any de vacances i així amb la influència de la seva àvia i les vacances, Carlota López van de Logt es va començar a familiaritzar amb l’idioma, encara que ha sigut aquests últims cinc anys residint a Holanda que ha l’après bé.

Aquest any es graduarà en guitarra elèctrica especialitzada en música de sessió a la Rock Academy. Encara que sembli una universitat tan sols dedicada a la música, dins el graduat també tenen assignatures com màrqueting, economia o drets d’autor, més enllà de la part instrumental, també tenen part d’empresarials, sempre al voltant de la música.

Molta sort Carlota i Duncan. Us deixem amb una cançó de Duncan Laurenc acompanyat de la Carlota, perquè la cançó amb què es presenten a Eurovisió no es publicarà fins al 7 de març.

 

Tags: Eurovisió

Notícies semblants: