Els primers iogurts de verdures, ja a la venda. Heu tastat el d’espinacs?


0
83 shares

La cadena de supermercats alemanya Lidl ha llençat al mercat la primera varietat de iogurts de verdures, sota la seva pròpia marca, Milbona.

Lidl vol donar resposta a la gent que cada dia aposta més per una alimentació sana i especialitzada, com la vegana que exclouen de la seva dieta els productes d’origen animal o la flexiteriana, que en principi són vegetarians però no tenen cap producte prohibit, així que de tant en tant consumeixen carn i peix, el que busquen és l’equilibri.

Les varietats que ens ofereixen són tres: Espinacs i poma – Pastanaga i maduixa – Carabassa, plàtan i albercoc, en format de 150 grams.

La introducció de verdures i fruites en la dieta diària, té molts beneficis per la salut, l’OMS recomana que la ingesta, com a mínim de 5 verdures i fruites al dia i incorporar-les als iogurts és una bona forma de fer-ho, sobretot per als nens.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
83 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.