El Bufet lliure de formatges més gran del món a un pas de Catalunya


28
9.3k shares, 28 points

A finals del 2018 va obrir a Narbona (França) el Bufet de Formatges més gran del món, dins del Restaurant Les Grands Buffets.

Un dels problemes que tenim sovint als bons restaurants és triar entre els plats de la carta, ja que tots ens semblen molt apetitosos. Amb els Bufets, aquest problema s’ha acabat i a Les Grands Buffets concretament podrem triar entre 110 varietats de formatge de tota Europa, acompanyats de 70 vins de la regió Occitana.

Les Grands Buffets també presenta una gran varietat de carns a la brasa, rostides o estofades, un gran sortit de peix i marisc fresc, tota mena d’embotits i el gran protagonista de la gastronomia francesa, el paté. Naturalment no pot faltar el bufet de postres acompanyat d’una espectacular font de xocolata.

Narbona és una petita ciutat del Llenguadoc francès a la regió d’Occitània, a menys de tres hores des de Barcelona i a poc més d’una hora de Girona. Com tota la comarca, a part de poder gaudir de la gastronomia francesa, també podrem fer una visita als edificis històrics de la zona, quan la pandèmia de la Covid ens deixi viatjar lliurement a França, ja que actualment es pot entrar al país veí, però amb una prova PCR negativa feta en les 72 hores anteriors a passar la frontera.

Esperem que aquest estiu ja puguem viatjar, segur que val la pena traspassar la frontera per gaudir d’un dia de turisme acompanyat d’un bon dinar.


T'agrada? Compartiex-ho!

28
9.3k shares, 28 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
89
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
14
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
5
m'entristeix
M'interesa M'interesa
27
M'interesa
Em fascina Em fascina
18
Em fascina

7 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Bon dia voldria més informació sobre aquet bufet, com es diu el restaurant i com anar-hi.
    Que es pot visitar Narbona?
    Moltes gràcies
    Cris

    1. Hola,este restaurante esta a la entrada de Narbonne en frente de mc donalds, hay que reservar.( les grands buffets de narbonne) 35,90 por persona,bebidas a parte. Saludos

  2. El restaurant es diu LE GRAN BUFFET i ESTÁ A LA ENTRADA DE NARBONNE. Cal fer reserva perqué sempre está molt ple, No s’ha d’esmorzar perque els horaris del restaurant, per nosaltres no son els habituals, crec recordar que el primer torn es a les 12,30. ES ESPECTACULAR, Tant el tracte dels cambrers, com els cuiners, iSOBRETOT la cualitat i quantitat dels productes, Si tagraden els dolços, millor reservarse una mica. et passo el tfno. 33 468422001 la adressa ROND POINT DE LA LIBERTE 11100 NARBONNE. Tanquen a les 14,30. Espero que aquesta informaciò et sigui útil.