CUINA

El Bufet lliure de formatges més gran del món a un pas de Catalunya

A finals del 2018 va obrir a Narbona (França) el Bufet de Formatges més gran del món, dins del Restaurant Les Grands Buffets.

Un dels problemes que tenim sovint als bons restaurants és triar entre els plats de la carta, ja que tots ens semblen molt apetitosos. Amb els Bufets, aquest problema s’ha acabat i a Les Grands Buffets concretament podrem triar entre 111 varietats de formatge de tota Europa, acompanyats de 70 vins de la regió Occitana.

Les Grands Buffets també presenta una gran varietat de carns a la brasa, rostides o estofades, un gran sortit de peix i marisc fresc, tota mena d’embotits i el gran protagonista de la gastronomia francesa, el paté. Naturalment no pot faltar el bufet de postres acompanyat d’una espectacular font de xocolata.

Narbona és una petita ciutat del Llenguadoc francès a la regió d’Occitània, a menys de tres hores des de Barcelona i a poc més d’una hora de Girona. Com tota la comarca, a part de poder gaudir de la gastronomia francesa, també podrem fer una visita als edificis històrics de la zona.

Ara que la pandèmia ja ens deixa viatjar amb llibertat, segur que val la pena traspassar la frontera per gaudir d’un dia de turisme acompanyat d’un bon dinar.

Tags: Bufet formatge

Notícies semblants: