CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida d’espàrrecs i maduixots

Ingredients:

  • Un manoll d’espàrrecs verds
  • 150 grams de maduixots
  • Germinats de llavors de raves
  • Dues cullerades de vinagre de Mòdena
  • Una cullerada de mel
  • Sal i oli d’oliva verge extra
  • Aigua i gel.

Preparació:

Rentar els espàrrecs amb aigua freda per retirar tota la terra que puguin tenir. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures retirem la pell i les escames. Tallem una mica de la part de baix que és la més dura.

Col·loquem aigua en una olla de vapor o en una normal amb un colador al damunt, posem els espàrrecs al cistell o colador i quan comenci a bullir l’aigua deixem que es coguin de 6 a 15 minuts, depenent de la mida dels espàrrecs.

Preparem un bol amb aigua i gel i de seguida que els traiem del vapor els refredem perquè es pari la cocció i ens quedin amb un color verd intens.

Per fer l’amanida, tallem els espàrrecs i els maduixots, afegim els brots germinats de raves i amanim amb el vinagre de Mòdena barrejat amb la mel. Si es vol, es pot afegir una mica de sal i oli.

Tags: Espàrrecs, maduixots

Notícies semblants: