Ingredients:
- Un manoll d’espàrrecs verds
- 150 grams de maduixots
- Germinats de llavors de raves
- Dues cullerades de vinagre de Mòdena
- Una cullerada de mel
- Sal i oli d’oliva verge extra
- Aigua i gel.
Preparació:
Rentar els espàrrecs amb aigua freda per retirar tota la terra que puguin tenir. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures retirem la pell i les escames. Tallem una mica de la part de baix que és la més dura.
Col·loquem aigua en una olla de vapor o en una normal amb un colador al damunt, posem els espàrrecs al cistell o colador i quan comenci a bullir l’aigua deixem que es coguin de 6 a 15 minuts, depenent de la mida dels espàrrecs.
Preparem un bol amb aigua i gel i de seguida que els traiem del vapor els refredem perquè es pari la cocció i ens quedin amb un color verd intens.
Per fer l’amanida, tallem els espàrrecs i els maduixots, afegim els brots germinats de raves i amanim amb el vinagre de Mòdena barrejat amb la mel. Si es vol, es pot afegir una mica de sal i oli.