Recepta de Cuina, Com es fa – Mongetes Cuites


0
670 shares

Ingredients:

  • 300 grams de mongetes seques
  • Una cabeça d’alls
  • Una ceba
  • 4 claus d’espècie
  • Una pastanaga
  • Un full de llorer
  • Julivert
  • Sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Posem en remull les mongetes la nit anterior en una cassola amb aigua que les cobreixi.

L’endemà les rentem i les posem escorregudes en una cassola, les cobrim amb aigua i afegim una mica de sal. Les posem a foc molt baix perquè no se separi la pell de la mongeta.

Quan trenqui el bull, començaran a fer una mica de bromera, la traiem amb una cullera i afegim la resta dels ingredients, la cabeça d’alls, una ceba amb els 4 claus clavats, la pastanaga i el llorer, ho deixem coure a foc molt lent una hora i mitja, sobretot no han de bullir.

Tampoc hem de ficar el cullerot i remenar, simplement hem de sacsejar la cassola, per evitar trencar-les.

Un cop fetes, les escorrem, espolsem una mica de julivert i ja estan a punt per menjar, així mateix amb un rajolí d’oli, passades per la paella amb una mica d’all trinxat, o acompanyades d’una bona botifarra a la planxa o a la brasa.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
670 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
17
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

3 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.