Vídeo d’en Gerard Piqué promocionant Catalunya – Acceptes el Repte?

En Gerard Piqué no està passant els millors dies en el terreny personal, després de la separació amb la cantant i mare dels seus dos fills, Shakira. Sempre ha estat un esportista molt compromès amb Catalunya, fins al punt que alguns mitjans de la premsa rosa argumenten que en Gerard s’ha apropat a la seva nova parella, per ser una noia “d’una bona família catalana independentista”.

L’any 2019 l’Agència Catalana de Turisme (ACT) de la Generalitat, dins la seva campanya per promocionar el turisme a Catalunya va crear un vídeo amb el millor protagonista per promocionar el nostre país, el jugador del Barça, Gerard Piqué.

El vídeo va tenir una gran acceptació entre la gent, però des del moment en què el mateix jugador blaugrana va començar a difondre’l per les xarxes, encara més, en tan sols sis dies des de la seva publicació a Twitter va haver-hi més de 200.000 reproduccions i en tan sols 1/2 hora publicat a Facebook, 10.000 visualitzacions.

Catalunya es va promocionar de la mà d’un dels millors esportistes internacionals i compromesos amb el país que hem tingut mai.

 

Tags: Piqué

Notícies semblants: