La fidelitat d’un gos pastor pel seu ramat. La història d’en Piqué.

El lligam que hi ha entre un gos pastor, el seu amo i el ramat d’ovelles moltes vegades ens sorprèn, va més enllà del que tenim entès per fidelitat.

Això és el que ens ha demostrat aquests dies en Piqué, no el defensa del Barça sinó un Border Collie de Fogars de la Selva, un gos pastor que estima el seu ramat.

La setmana passada un camió va arribar al seu corral per carregar xais cap a l’escorxador, quan el camió va enfilar la carretera en direcció a l’AP-7, en Piqué va sortir darrere ell entrant a l’autopista pel peatge de Fogars de la Selva.

Va caminar perseguint el camió fins que els empleats de l’autopista amb l’ajut de la policia municipal de Fogars de la Selva el van poder aturar, no volia deixar les ovelles que guardava cada dia.

Per la professionalitat dels treballadors i la policia local es va poder evitar que atropellessin en Piqué i que es produís un accident greu entre els cotxes que circulaven per l’autopista.

En Piqué ha fet revolucionar les xarxes amb el seu gest. Hi ha un vincle molt especial entre aquests tres amics, el gos, el pastor i les ovelles.

https://twitter.com/jordiramis7/status/1104538379818098693

Tags: Piqué

Notícies semblants: