MÚSICA

Torna el Sant Jordi Musical a l’antiga fàbrica Estrella Damm

El pròxim 23 d’abril celebrarem la Diada de Sant Jordi, els carrers s’ompliran de roses i llibres, però la música no pot faltar.

A l’antiga fàbrica d’Estrella Damm del carrer Rosselló, 515 s’oferirà vuit hores de música en directe, signatures de discos, i foodtrucks. Des de les 11,30 h a les 21 h.

L’accés al recinte serà gratuït fins que s’ompli l’aforament, però part dels beneficis recaptats de la venda de llibres, roses i gastronomia, es destinaran a causes solidàries.

Per exemple podrem trobar roses de paper fetes per l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona o les Roses contra l’Oblit, que ens oferiran associacions de lluita contra l’Alzheimer o la polsera rosa per col·laborar amb els programes d’ajuda social a les persones en situació vulnerable que té Sant Joan de Déu.

La Fundació Servei Solidari també ens oferirà llibres per la sensibilització i mobilització en favor de l’alfabetització de les persones en risc d’exclusió social.

Trenta grups o artistes musicals ens faran gaudir de la seva música durant tot el dia, entre ells Obeses, Lax’nBusto, Oques Grasses, MIquel Abras, Albert Freixas i molts més.

Consulteu el programa complet Sant Jordi Musical.

 

Tags: Sant Jordi Musical

Notícies semblants: