Recepta de Cuina, Com es fa – Patates grilló al forn


Ingredients:

  • Tres o quatre patates
  • 1/2 culleradeta d’orenga
  • 1/2 culleradeta de farigola
  • 1/2 culleradeta de pebre vermell (opcional)
  • 1/2 culleradeta de pebre negre molt
  • 1/2 culleradeta d’all en pols
  • Oli d’oliva verge extra i sal.

Preparació:

Rentar les patates molt bé, ja que ens menjarem la pell, les assequem i les tallem a grillons que siguin tots de la mateixa mida aproximadament.

Posem els grillons en un bol, afegim la resta dels ingredients amb dues cullerades d’oli i un polsim de sal. Barregem tot bé i deixem reposar tapades, uns 10 minuts.

Col·loquem els grillons en una safata de forn protegida amb paper sulfurat i les fornegem amb el forn preescalfat a 200 graus, entre 25 a 30 minuts, a mitja cocció les traiem i les tombem perquè es facin pels dos costats.

Les podem acompanyar amb una bona salsa brava o allioli.