Ingredients:
- Tres o quatre patates
- 1/2 culleradeta d’orenga
- 1/2 culleradeta de farigola
- 1/2 culleradeta de pebre vermell (opcional)
- 1/2 culleradeta de pebre negre molt
- 1/2 culleradeta d’all en pols
- Oli d’oliva verge extra i sal.
Preparació:
Rentar les patates molt bé, ja que ens menjarem la pell, les assequem i les tallem a grillons que siguin tots de la mateixa mida aproximadament.
Posem els grillons en un bol, afegim la resta dels ingredients amb dues cullerades d’oli i un polsim de sal. Barregem tot bé i deixem reposar tapades, uns 10 minuts.
Col·loquem els grillons en una safata de forn protegida amb paper sulfurat i les fornegem amb el forn preescalfat a 200 graus, entre 25 a 30 minuts, a mitja cocció les traiem i les tombem perquè es facin pels dos costats.
Les podem acompanyar amb una bona salsa brava o allioli.