Recepta de Cuina, Com es fa – Pop a la vinagreta


Ingredients:

  • Un pop
  • Dues fulles de llorer
  • Pebre en gra
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Una ceba tendre
  • Vinagre
  • Pebre vermell dolç i un polsim de picant
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Posar aigua a bullir en una olla ben gran, afegir abundant sal, unes boletes de pebre i els fulls de llorer.

Quan bulli, escaldar el pop, tres vegades seguides (ficar i treure, esperar que torni a arrencar el bull, tornar a ficar, així tres vegades).

Depenent de la mida del pop, coure entre 45 minuts i una hora.

Tallar les potes del pop a trossos no molt grans, posar-los en un bol, afegir una mica de pebre dolç, un polsim de picant i dues o tres cullerades d’oli, remenar tot bé perquè agafi el gust del pebre.

Tallem els pebrots i la ceba tot ben petit i amanim amb una mica de sal, oli i vinagre. Col·loquem el pop en un plat o safata i aboquem la vinagreta de pebrots i ceba pel damunt.