Horrorland ja és el millor Parc de Terror d’Europa

Els Directors d’Horrorland acompanyats de Mortimer, rebren el Premi al Millor Scream Park d’Europa

En menys d’un any des de la seva obertura Horroland, el parc de terror del Berguedà s’ha convertit en el millor d’Europa, és la primera vegada que un parc amb tan poca trajectòria rep aquest premi.

Dimarts passat es va celebrar al Parc d’Alton Towers del Regne Unit, la gala dels premis Scare Awards i a Horrorland li van atorgar el premi al millor esdeveniment de terror d’Europa.

Aquests premis són els més prestigiosos del continent europeu, tenen 15 categories diferents amb més de 90 nominats. Els altres finalistes en la mateixa categoria que Horrorland van ser l’Scare Me i Horror Zone d’Holanda, Farmaphobia i Haunted Spooktacular Horror Farm d’Irlanda i Screamninghts d’Alemanya.

El jurat ha valorat la qualitat dels decorats, la posada en escena, la professionalitat dels actors i la campanya de marqueting que han fet. Amb aquest ja tenen 6 premis en tan sols una temporada.

L’equip directiu després de rebre el premi van declarar que és com guanyar la Champions League o Eurovisión, estan molt satisfets en veure que la feina que han dut a terme durant aquest any es vegi recompensada.

La nova temporada començarà el 4 d’octubre amb moltes novetats que trobareu en aquest enllaç:  Horrorland 2019

Tags: Horrorland

Notícies semblants: