Ingredients:
- 200 grams de cigrons cuits
- Un ou
- Un enciam
- Un tomàquet
- Una ceba tendre
- 50 grams de formatge feta o formatge fresc
- Blat de Moro
- Pernil serrà
- Pebre vermell dolç
- Sal, oli d’oliva verge extra i vinagre (opcional)
Preparació:
En un cassó amb aigua bullent i unes gotes de vinagre, introduïm l’ou i el deixem coure de 8 a 10 minuts. El traiem i un cop fred el tallem en quatre trossos.
Pelem la ceba i la tallem en trossets petits, fem el mateix amb el tomàquet, ho posem tot en un bol i afegim una mica de sal i oli. Aboquem els cigrons i remenem tot bé.
Incorporem els cigrons damunt la capa d’enciam que tenim a la safata, afegim una mica de blat de moro per sobre, una mica de pernil i formatge pels costats i l’ou.
Espolsar una mica de pebre vermell dolç i amanir amb un rajolí d’oli i si us agrada vinagre.