El Parlament Europeu s’omple de catalans amb Estelades.

Aquest matí la seu del Parlament Europeu a Estrasburg s’omple de samarretes grogues i estelades, per donar suport als Eurodiputats catalans en l’exili o la presó.

Carles Puigdemont i Toni Comin estan a Alemanya molt a prop de la frontera amb França, estudiant amb els seus advocats la possibilitat de poder traspassar-la, per participar en la manifestació que han convocat les entitats independentistes amb el lema “Omplim Estrasburg”.

Segons afirmen els seus advocats, tenen informació fiable de què si entren en territori francès, podrien ser detinguts, basant-se en un acord signat l’any 2002, pensat per combatre el terrorisme etarra, aprofitat també per la immigració irregular i que ara podrien utilitzar sense necessitat de què hi hagi ordre d’extradició.

Encara que els carrers d’Estrasburg ja està plens de gent catalana, oficialment la manifestació “Omplim Estrasburg” comença a les 12 del migdia.

ÚLTIMA HORA: Sembla que Puigdemont i Comin després d’estudiar-ho amb els seus advocats, desisteixen de traspassar la frontera i tornen a Brussel·les.

Tags: Estrasburg, Omplim, Puigdemont

Notícies semblants: