CUINA

Heu fet alguna vegada Llagosta a la Barbacoa? – Us donem uns consells per fer-ho.

Encara que no és molt comú fer el marisc a la graella o a la barbacoa, els grans xefs de les cuines actuals, no paren d’innovar en tots els aspectes i cada dia ens ofereixen coses noves. Avui provem de fer Llagosta a la Barbacoa, un plat molt típic de Sud-amèrica, sobretot de l’Argentina de Leo Messi.

Ingredients:

  • Una o dues llagostes no molt grans, per persona
  • Mantega amb sal
  • Llima o llimona
  • All
  • Anet
  • Cibulet
  • Oli d’oliva verge extra i sal.

No posem quantitats, perquè depèn de la gent que convideu, com podeu veure en aquest cas érem força colla.

Preparació:

El primer que hem de fer és preparar la barbacoa perquè en el moment de fer-les tinguem brasa i no flama.

Es renten les llagostes i es tallen al llarg, per la meitat.

Posem la mantega al microones perquè es dilueixi i quan estigui freda afegim el suc de llima o llimona, un all ratllat i un polsim de sal.

Pintem les llagostes amb aquest oli de mantega i llima i les posem a la graella per la part de la carn.

Les deixem 3 o 4 minuts, i els donem la volta. Quan la closca es torni vermella, estaran fetes.

Servir acompanyades d’una vinagreta a base de llima o llimona amb anet i cibulet, no molt forta perquè es pugui apreciar bé el gust de la carn.

Tags: Barbacoa, llagosta

Notícies semblants: