Per fi una autopista de Catalunya no tindrà peatge.


9
10 shares, 9 points

Segons ha anunciat el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, a partir del primer de gener de l’any vinent, l’AP7 entre Tarragona i Alacant, deixarà de ser una autopista de peatge, per passar a ser lliure de pagament.

La data de l’1 de gener del 2020, coincideix amb la finalització de la concessió d’aquest tram entre Alacant i Tarragona, veurem que passa quan acabi la concessió de l’altre tram entre Tarragona i La Jonquera, que és l’any 2021.

El Ministeri estudiarà l’evolució del transit quan s’aixequin les barreres, que se suposa augmentarà significativament i per tant potser s’hauran de fer obres de reforç del ferm perquè pugui suportar l’augment de la circulació-i, o potser l’ampliació de carrils en alguns trams.

Altres vies de peatge que finalitzen la concessió l’any 2021 són l’autopista del Mediterrani AP2 fins a Saragossa, la C-32 entre Montgat i Palafolls i la C-33 entre Barcelona i Granollers, amb el famós peatge de la Roca en el que es formen llargues cues, sobretot a l’estiu.

Esperem que algun dia tinguem les mateixes autopistes lliures de peatge que tenen a la resta de l’Estat espanyol. Des del govern central no paren de recordar-nos que Catalunya és Espanya, esperem que ens equiparin en tot.


T'agrada? Compartiex-ho!

9
10 shares, 9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
17
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
50
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
20
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Ja fa mesos que els camions circulen gratis i es un desastre ha augmentat la imseguretat i no es pot correr quan sigui gratuita es colapsarà el aque han de fer es acabar la A7