Ingredients:
- Dos llobarros grans marcats pel forn
- Una llimona
- Dues o tres patates grans
- Una ceba
- Un pebrot vermell petit
- Un got de vi blanc
- Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Pelem, rentem i tallem les patates a trossos no molt grans, tallem la ceba en juliana i el pebrot en trossets ben petits.
Salpebrem les patates i les posem en una safata de forn amb una mica d’oli, quan comencin a agafar color afegim la ceba i el pebrot i deixem coure uns 7 o 8 minuts amb el forn a 200 graus.
Salpebrem els llobarros i els hi posem una rodanxa de llimona a cada tall i un altre dintre. Traiem la safata del forn i els posem damunt les patates.
Ho tornem a ficar al forn amb el gratinador encès i ho deixem coure a 180 graus de 10 a 15 minuts. De tant en tant agafem una cullera i aboquem una mica del suc damunt els llobarros.