Recepta de Cuina, Com es fa – Llobarro al forn amb patates


Ingredients:

  • Dos llobarros grans marcats pel forn
  • Una llimona
  • Dues o tres patates grans
  • Una ceba
  • Un pebrot vermell petit
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Pelem, rentem i tallem les patates a trossos no molt grans, tallem la ceba en juliana i el pebrot en trossets ben petits.

Salpebrem les patates i les posem en una safata de forn amb una mica d’oli, quan comencin a agafar color afegim la ceba i el pebrot i deixem coure uns 7 o 8 minuts amb el forn a 200 graus.

Salpebrem els llobarros i els hi posem una rodanxa de llimona a cada tall i un altre dintre. Traiem la safata del forn i els posem damunt les patates.

Ho tornem a ficar al forn amb el gratinador encès i ho deixem coure a 180 graus de 10 a 15 minuts. De tant en tant agafem una cullera i aboquem una mica del suc damunt els llobarros.