Ulleres de realitat virtual pels nens i nenes ingressats en el Parc Taulí de Sabadell.

L’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell ha començat a introduir les ulleres de realitat virtual entre els nens i nenes ingressats en l’Àrea de Pediatria.

La idea ha sortit d’un projecte de final de grau d’una alumna de l’Escola Superior de Disseny Industrial de Sabadell, amb l’objectiu que els pacients de pediatria tinguin una estada més amena durant els dies de l’hospitalització. Amb elles podran gaudí de viatges virtuals o sessions de risoteràpia.

El director del Servei de Cirurgia Pediàtrica del Parc Taulí, Bernardo Núñez afirma que aquesta experiència aportarà grans beneficis per la recuperació dels nens i nenes, reduint-los l’estrès que provoca tota intervenció quirúrgica i els fa desconnectar per una estona del fet d’estar hospitalitzats.

La iniciativa ha estat secundada per la Unitat d’Innovació del Parc Taulí, que té previst arribar a un conveni de col·laboració entre ells i l’ESDi per desenvolupar altres projectes de realitat virtual.

Recordem que ja fa mesos el Parc Taulí va posar en marxa una altra iniciativa per fer menys traumàtica l’entrada dels nens i nenes al quiròfan, que consistia a què entressin al volant d’un cotxe. Més informació aquí.

Tags: Parc Taulí, ulleres virtuals

Notícies semblants: