Voleu passar un dia en una piscina privada? Aquí teniu totes les ofertes.

Ara que ja ens hem acostumat a les plataformes de lloguer d’habitatges i de vehicles amb conductor, també hem trobat una plataforma dedicada únicament al lloguer de piscines particulars. 

En aquests dies d’onada de calor, acompanyada de la cura que encara hem de tenir amb la pandèmia de la Covid-19, no està gens malament llogar una piscina particular per passar una estona sense haver-hi de patir l’aglomeració de gent a les piscines públiques o a les platges. Una piscina particular només per a la nostra família.

El funcionament és molt semblant al de les plataformes d’habitatges, si ets un particular que tens una casa amb piscina i la vols llogar, introdueixes la informació, com descripció, si està o no climatitzada, si té jardí, gandules, tobogan o algun altre servei i si s’ha de pagar extra per ell o no. També si disposa de lavabo, si es pot entrar amb mascota o si el propietari estarà a la casa. En definitiva tota la informació relativa a les condicions del lloguer.

I si ets un particular que vol llogar una estona de piscina, tan sols has d’entrar a la web, buscar la que t’agradi, indicar quantes persones aniran, pagar i a remullar-se.

Swimmy va arribar al nostre país procedent de França, on fa tres anys que està en funcionament i ha tingut un gran èxit, ja compta amb més de 500.000 usuaris registrats. Hi ha moltes ofertes disponibles, en zones de platja, de muntanya o les grans ciutats de Catalunya. Swimmy està present en cinc països: França, Espanya, Portugal, Alemanya i Bèlgica.

La inscripció a Swimmy és gratuïta i el pagament es fa a través de la mateixa plataforma, com en el cas de les plataformes de lloguer d’habitatges.

Tags: lloguer, piscina, plataforma

Notícies semblants: