MÚSICA

Lletra i Videoclip de la cançó de Lo Pau de Ponts – Mos agrada el postureo

LLETRA PAU DE PONTS MOS AGRADA EL POSTUREO:

Tinc a ma mare tot lo dia a sobre dient-me deixa estar el telèfon. Diu que me l’amagarà algun dia. No calla mai, osti, quina tia! Diu que me l’amagarà algun dia. I sense el mòbil, jo què faria? Sense Instagram avui en dia no moles, però xoco amb les “faroles”. Hi ha qui, si es fot un plateral de raviolis, ho penja a les “stories”.

Com mos agrada el postureo! Mira Instagram i el xafardeo. I arribes a passar mals ratos lo dia que et quedes sense datos.

Des d’aquí Ponts para el mundo, papa. Postureo, postureo, postureo ….

Lo Puto Pau de Ponts allà a vora migdia. Ja no em queda bateria . I veus a la canalla amorrats a una pantalla . Hi ha gent sopant a la taula que no es diuen res en tot lo rato. I només parlen per whatsapp tots amorrats a l’aparato. Los nens ja no juguen més a Playmobil, ara estan tot lo puto dia amb lo mòbil. Ma mare diu ja s’ha acabat lo bròquil. Vigila perquè algun dia diré prou i et trencaré el mòbil.

Com mos agrada el postureo! Mira Instagram i el xafardeo. I arribes a passar mals ratos lo dia que et quedes sense datos.

Tinc a ma mare tot lo dia a sobre dient-me deixa estar el telèfon. Diu que me l’amagarà algun dia. No calla mai, osti, quina tia! Diu que me l’amagarà algun dia. I sense el mòbil jo que faria.

Com mos agrada el postureo. Mira instagram i el xafardeo. I arribes a passar mals ratos lo dia que et quedes sense datos.

VIDEOCLIP PAU DE PONTS MOS AGRADA EL POSTUREO:

Tags: Lo Pau de Ponts

Notícies semblants: