Ingredients:
- Sis rodanxes de gall dindi o pernil cuit
- Dues patates
- Dues pastanagues
- 50 grams de pèsols
- Un ou
- Olives verdes farcides
- Olives negres sense ós
- Una llauna de tonyina en oli d’oliva
- Una llauna de melva en oli d’oliva
- Un pebrot del “piquillo“
- Un pot de maionesa petit
- Enciam i uns brots de germinats
- Sal i oli d’oliva verge extra, vinagre o llimona (opcional)
Preparació:
Posar les patates i les pastanagues (naturalment tot net) en una cassola amb aigua i coure una 1/2 hora, 8 minuts abans d’acabar la cocció introduïm l’ou, els pèsols i afegim la sal.
Escórrer i deixar que es refredi una mica. Un cop fred pelem les patates i l’ou, ho tallem tot a quadradets petits, fem el mateix amb les pastanagues i les afegim a les patates junt amb els pèsols. Incorporem les olives verdes picades petites, reservant alguna per decorar el plat.
Afegim la llauna de tonyina i la maionesa, barregem tot i tastem de sal.
Preparem un plat amb un fons d’enciam i l’amanim amb una mica de sal, oli d’oliva verge extra i si us agrada, una mica de vinagre o llimona.
Farcim les rodanxes de gall dindi o pernil amb l’amanida russa, com si fos un caneló i les anem col·locant damunt l’enciam. Les decorem amb unes rodanxes d’olives negres i verdes, la melva, el pebrot i uns brots de germinats.