Se suspen l’encesa de les agulles de Montserrat per les previsions de pluja.

L’encesa de les agulles de Montserrat que s’havia de fer aquesta nit, ha quedat suspesa davant les previsions de pluja que es preveuen per tot el dia d’avui i com a conseqüència no poder garantir la seguretat dels escaladors, ja que a algun dels cims s’havia d’arribar escalant.

El que estava previst en aquest espectacle anomenat Llum i Llibertat era il·luminar amb leds 131 punts de les agulles de Montserrat, xifra que coincideix amb els 131 presidents que ha tingut la Generalitat de Catalunya en la seva història i per reivindicar la llibertat dels presos polítics.

L’organització formada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Artistes de la República i l’ANC, amb la col·laboració d’Òmnium, estan estudiant noves dates per poder fer-ho, però amb quasi total seguretat serà al voltant de l’1 d’Octubre o coincidint amb la comunicació de la sentència.

Tags: Agulles Montserrat

Notícies semblants: