CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Bacallà gratinat a l’allioli amb uns fons d’espinacs.

El bacallà, l’allioli i els espinacs, una combinació perfecta.

Ingredients:

  • 8 lloms de bacallà en el seu punt de sal
  • Un manoll d’espinacs o una bossa
  • Un gra d’all
  • 30 grams de pinyons
  • Dues cullerades de formatge cremós, tipus Philadelphia
  • Salsa allioli
  • Pa ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli saltem els espinacs amb l’all trinxat ben petit, quan els espinacs comencin a reduir afegim els pinyons i salpebrem.

Incorporem les dues cullerades de formatge cremós, remenem i deixem que s’integrin tots els ingredients.

Enfarinem el bacallà i el fregim en una paella amb oli, no cal fer-ho molt, simplement marcar-ho, ja que després s’acabarà de fer al forn.

En una safata de forn, fem una capa d’espinacs i l’escampem. Posem al damunt els lloms de bacallà i amb l’ajuda d’un pinzell els pintem amb allioli. Espolsem una mica de pa ratllat pel damunt i ho fem gratinar al forn a 180 graus fins que quedi daurat.

Tags: allioli, Bacallà, espinacs

Notícies semblants: