El bacallà, l’allioli i els espinacs, una combinació perfecta.
Ingredients:
- 8 lloms de bacallà en el seu punt de sal
- Un manoll d’espinacs o una bossa
- Un gra d’all
- 30 grams de pinyons
- Dues cullerades de formatge cremós, tipus Philadelphia
- Salsa allioli
- Pa ratllat
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
Preparació:
En una paella amb una mica d’oli saltem els espinacs amb l’all trinxat ben petit, quan els espinacs comencin a reduir afegim els pinyons i salpebrem.
Incorporem les dues cullerades de formatge cremós, remenem i deixem que s’integrin tots els ingredients.
Enfarinem el bacallà i el fregim en una paella amb oli, no cal fer-ho molt, simplement marcar-ho, ja que després s’acabarà de fer al forn.
En una safata de forn, fem una capa d’espinacs i l’escampem. Posem al damunt els lloms de bacallà i amb l’ajuda d’un pinzell els pintem amb allioli. Espolsem una mica de pa ratllat pel damunt i ho fem gratinar al forn a 180 graus fins que quedi daurat.