L’espectacular pujada dels Marrecs de Salt per l’escalinata de la Catedral de Girona.


2
Els Marrecs de Salt a la Catedral de Girona – Foto: Marrecs de Salt

Com deia l’anterior president de l’Estat espanyol “Els catalans fan coses” i quanta raó tenia. Ahir els Marrecs de Salt van tancar la temporada amb una espectacular pujada d’un castell per l’escalinata de la Catedral de Girona.

I tant que fem coses i si caiem, ens aixequem i continuem endavant, com van fer ahir els Marrecs fins a arribar a la mateixa porta de la Catedral. El que no coneix el món casteller, potser no entendrà la importància d’aquesta fita, contemplada i aplaudida per centenar de persones.

En el marc de les Festes de Sant Narcís, ahir un pilar de 4 va pujar sense defallir els 90 esgraons i els tres replans que els separaven de la porta de la Catedral de Girona.

Contempleu les imatges i jutgeu per vosaltres mateixos.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.