L’espectacular pujada dels Marrecs de Salt per l’escalinata de la Catedral de Girona.

Els Marrecs de Salt a la Catedral de Girona – Foto: Marrecs de Salt

Com deia l’anterior president de l’Estat espanyol “Els catalans fan coses” i quanta raó tenia. Ahir els Marrecs de Salt van tancar la temporada amb una espectacular pujada d’un castell per l’escalinata de la Catedral de Girona.

I tant que fem coses i si caiem, ens aixequem i continuem endavant, com van fer ahir els Marrecs fins a arribar a la mateixa porta de la Catedral. El que no coneix el món casteller, potser no entendrà la importància d’aquesta fita, contemplada i aplaudida per centenar de persones.

En el marc de les Festes de Sant Narcís, ahir un pilar de 4 va pujar sense defallir els 90 esgraons i els tres replans que els separaven de la porta de la Catedral de Girona.

Contempleu les imatges i jutgeu per vosaltres mateixos.

 

Tags: Catedral Girona, Marrecs de Salt

Notícies semblants: