Com inserir emoticones en qualsevol escrit amb l’ordinador

Avui en dia ja tots ens hem acostumat a inserir emoticones a tot arreu per demostrar les nostres emocions o per il·lustrar els nostres escrits o publicacions, però fora de les aplicacions que tenen l’opció de triar quin volem posar en cada moment, com WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, etc.,  altres programes d’ordinador no tenen aquesta opció.

En el cas que al nostre ordinador tinguem instal·lat el sistema operatiu Windows 10, llavors tenim un senzill truc per incloure emoticones on vulguem, sense necessitat de fer un copia i enganxa com sovint acabem fent tots.

El truc és ben senzill, per exemple si estem en un document de Word, PDF, Gmail o qualsevol altre programa, si cliquem la tecla Windows simultàniament amb la tecla de punt, es desplegarà una finestra amb totes les emoticones i podrem triar la que vulguem.

Però si quan es desplega aquesta finestra en lloc d’anar baixant fins a trobar l’emoticona que volem, senzillament escrivim el nom de la que volem, ens sortiran totes les possibilitats disponibles i només caldrà que triem.

Tags: Emoticones, Truc, windows

Notícies semblants: