CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Tonyina amb fredolics a la salsa de pebre verd

Ingredients:

  • 1/2 quilo de filets de tonyina fresca
  • 80 grams de fredolics o altres bolets
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Una copa de conyac
  • Una cullerada de farina
  • 50 grams de mantega
  • 200 ml de nata per cuinar
  • Dues cullerades de pebre verd en gra
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Ratllem la ceba i la posem en una paella amb una mica d’oli, afegim un gra d’all ben picat i quan la ceba estigui enrossida, afegim una cullerada de farina, incorporem una copa de conyac i flamegem.

Afegim les dues cullerades de pebre verd, la nata i els bolets a trossos petits, salem i deixem que redueixi una mica.

Mentrestant es redueix la salsa, fem la tonyina a la planxa, volta i volta perquè no es ressequi, que quedi segellada per fora, però sucosa per dins. Salpebrem una mica, no gaire, ja que la salsa també té sal, emplatem i aboquem una mica de salsa pel damunt.

Tags: salsa pebre verd, Tonyina

Notícies semblants: