Ingredients:
- 1/2 quilo de filets de tonyina fresca
- 80 grams de fredolics o altres bolets
- Una ceba
- Un gra d’all
- Una copa de conyac
- Una cullerada de farina
- 50 grams de mantega
- 200 ml de nata per cuinar
- Dues cullerades de pebre verd en gra
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Ratllem la ceba i la posem en una paella amb una mica d’oli, afegim un gra d’all ben picat i quan la ceba estigui enrossida, afegim una cullerada de farina, incorporem una copa de conyac i flamegem.
Afegim les dues cullerades de pebre verd, la nata i els bolets a trossos petits, salem i deixem que redueixi una mica.
Mentrestant es redueix la salsa, fem la tonyina a la planxa, volta i volta perquè no es ressequi, que quedi segellada per fora, però sucosa per dins. Salpebrem una mica, no gaire, ja que la salsa també té sal, emplatem i aboquem una mica de salsa pel damunt.