Vols fer una visita nocturna gratis a la Casa Batlló?

La Casa Batlló, a partir del pròxim 2 de desembre, obre les seves portes a les visites nocturnes i per celebrar-ho ofereix entrades dobles gratis a les primeres 500 persones que s’inscriguin en el formulari que us indiquem al final de l’article i que estarà operatiu a partir del dilluns 11 de novembre a les 16 hores.

El Passeig de Gràcia des de la Casa Batlló

La visita anirà acompanyada d’una copa de cava i l’oportunitat de gaudir d’unes vistes espectaculars al Passeig de Gràcia de nit, des del terrat de la Casa Batlló, amb les seves peculiars xemeneies.

Tan sols hi ha dues condicions més per obtenir les entrades gratis, ser residents a Catalunya i estar subscrit a la seva Newsletter (Butlletí d’informació).

Aquesta oferta de la Casa Batlló, també té el seu granet de sorra solidari, les entrades tenen un preu simbòlic de 2 € que aniran íntegrament destinats a la Fundació Barraquer, pel seu programa “Mirem per tu” que té per finalitat oferir serveis oftalmològics a les persones sense recursos de la província de Barcelona.

Si vols una entrada doble per visitar la Casa Batlló de nit, entra a  Nits de lluna a la Casa Batlló i omple el formulari.

També et pot interessar La nova Casa Batlló després de tres mesos de restauració.

Tags: Casa Batlló, visites nocturnes gratis

Notícies semblants: