Així és el Pesebre de la Plaça Sant Jaume, més conegut per El Pesebre de la Colau.


Com ja estem acostumats des de fa uns quants anys, l’Ajuntament de Barcelona ens sorprèn amb el pesebre que fan a la plaça de Sant Jaume.

Si l’any passat ens vam quedar bocabadats veient una taula gegant al mig de la plaça, aquest any sembla què ho volen fer amb un traster ple de caixes en les quals es guarden els guarniments nadalencs.

L’autora de l’obra és Paula Bosch i per ella la cosa important de fer el pesebre quan era petita, era baixar al traster on guardaven totes les caixes amb els guarniments i descobrir que hi havia dins de cada caixa i així ho ha volgut reproduir en el Pesebre de la plaça de Sant Jaume.

Un altre any amb la polèmica servida. Les primeres crítiques ja van arribar quan l’estaven muntant, la majoria fan referència al Pesebre dels Trastos. Les xarxes també van plenes de crítiques i la referència majoritària és el Pesebre de la Colau.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
20
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Patėtic. Si es que anuncien que estan de mudances i trasllats al ajuntament de Barcelona i la sra. Colau s’en va, doncs perfecte.