El Port Vell ja té instal·lada la Nòria al costat del nou Mercat Nadalenc.

Com ja ús havíem anunciat fa uns dies, aquest any Barcelona tindrà una nova Fira Nadalenca al Port Vell i a més podrem gaudir d’un viatge amb una Nòria que estan acabant d’instal·lar aquests dies. Serà la nòria més alta del país, amb 24 cabines i capacitat per 240 persones cada hora.

A partir del pròxim dijous 5 de desembre ja estarà disponible al mateix temps que s’obrirà la Fira fins a la nit de Reis, que tindrà l’arbre més alt de Catalunya amb 31 metres d’alçada. A part de la Nòria, també podrem veure un Pesebre flotant i visitar les paradetes del mercat i menjar o beure.

L’Ajuntament de Barcelona ha volgut commemorar d’aquesta manera el 150 aniversari del Port de Barcelona, que ja arriba al seu fi.

L’horari de la Fira serà de 10 a 22 hores, excepte del 9 al 12, del 16 al 19 de desembre i el dia de Nadal que només obriran a la tarda de 18 a 22 hores. El dia d’any nou romandrà tancada. 

També us pot interessar: Mercat Nadalenc al Port Vell (Cliqueu a la imatge per veure la notícia)

El Port vist des d’una Nòria

Tags: Nòria, Port Vell

Notícies semblants: