El Port Vell ja té instal·lada la Nòria al costat del nou Mercat Nadalenc.


1

Com ja ús havíem anunciat fa uns dies, aquest any Barcelona tindrà una nova Fira Nadalenca al Port Vell i a més podrem gaudir d’un viatge amb una Nòria que estan acabant d’instal·lar aquests dies. Serà la nòria més alta del país, amb 24 cabines i capacitat per 240 persones cada hora.

A partir del pròxim dijous 5 de desembre ja estarà disponible al mateix temps que s’obrirà la Fira fins a la nit de Reis, que tindrà l’arbre més alt de Catalunya amb 31 metres d’alçada. A part de la Nòria, també podrem veure un Pesebre flotant i visitar les paradetes del mercat i menjar o beure.

L’Ajuntament de Barcelona ha volgut commemorar d’aquesta manera el 150 aniversari del Port de Barcelona, que ja arriba al seu fi.

L’horari de la Fira serà de 10 a 22 hores, excepte del 9 al 12, del 16 al 19 de desembre i el dia de Nadal que només obriran a la tarda de 18 a 22 hores. El dia d’any nou romandrà tancada. 

També us pot interessar: Mercat Nadalenc al Port Vell (Cliqueu a la imatge per veure la notícia)

El Port vist des d’una Nòria


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.