Urnes del Referèndum obre botiga física al centre de Barcelona

Referèndum d’Independència – 1 d’Octubre 2017

Urnes del Referèndum va néixer arran dels fets de l’1 d’Octubre del 2017 venent on line, una rèplica de l’urna que es va utilitzar el Referèndum d’Independència d’aquell dia, amb la finalitat de recaptat fons per la Caixa de Solidaritat i ajudar als familiars dels presos polítics i exiliats.

Rèplica de l’Urna – Foto: Urnes del Referèndum.cat

Amb el pas del temps van anar ampliant els productes. Actualment a més de l’urna, tenen tota classe de marxandatge relacionat amb el moviment independentista de Catalunya, com samarretes, llaços, pins, clauers, xapes, bosses, tasses, domassos, banderes, etc. El groc és el seu color.

Pin Aliança Rebel – Foto: Urnes del Referèndum.cat

Entre molts productes podem trobar el Pin Groc de l’Aliança Rebel, una nova icona per demanar la llibertat dels presos polítics i exiliats, inspirat en el símbol que lluïen els rebels de la saga Star Wars, per lluitar contra l’imperi intergalàctic. Tota una metàfora.

Ara s’enfronten a un nou repte, el pròxim divendres 13 de desembre obre botiga en ple Gòtic de Barcelona, al carrer del Pi, 6, davant mateix d’una de les entrades a les Galeries Maldà.

Allà també podrem trobar el llaç groc per posar al nostre balcó o terrassa.

Llaç pel balcó – Foto: Urnes del Referèndum.cat

La botiga on line continuarà funcionant igualment a través de la seva web: Urnes del Referèndum.cat

Tags: Urnes del Referèndum

Notícies semblants: