Tsunami Democràtic protagonista del Concert de Sant Esteve al Palau de la Música

Com ja és costum des de l’any 1913, avui s’ha celebrat el tradicional Concert de Sant Esteve que ens ofereix l’Orfeó Català al Palau de la música. I com ja és tradició els darrers anys, al final del concert es produeixen reivindicacions i càntics en favor de la llibertat dels presos polítics i la Independència de Catalunya.

Avui la sorpresa ha estat al final de l’acte, quan l’Orfeó Català interpretava el Cant de la Senyera i els Segadors, alguns dels seus components han desplegat estelades i una pancarta de Tsunami Democràtic. El públic ha reaccionat desplegant les seves estelades i al final demanant la llibertat dels presos polítics.

El Concert de Sant Esteve, un dels concerts amb més tradició a Europa és un bon portal per fer aquest tipus de reivindicacions, recordem que Tsunami Democràtic no havia tornat a aparèixer des del partit del clàssic al Camp Nou.

Tags: Concert Sant Esteve, Orfeó Català, Palau de la Música, Tsunami Democràtic

Notícies semblants: