Segons l’OCU el millor Tortell de Reis de supermercat el venen al DIA.

Segons l’Organització de Consumidors i Usuaris, el millor Tortell farcit de Nata que es ven aquests dies en els supermercats és el de la cadena DIA, en relació qualitat/preu.

Per arribar a aquesta conclusió han fet un estudi analitzant els tortells de diferents supermercats de l’Estat, entre ells d’Eroski, Carrefour, Alcampo, El Corte Inglés, Ahorramás, Mercadona, LidlAldi i Dia.

Als supermercats DIA li segueixen Eroski, Alcampo i El Corte Inglès. Els de més mala qualitat, que no vol dir que siguin dolents, són els d’Ahorramás, Mercadona, Aldi, Carrefour i Lidl.

Des de ja fa uns quants anys ens hem acostumat a comprar el Tortell de Reis en les grans superfícies, tortells elaborats industrialment, principalment per dos motius, per la comoditat de comprar-ho al mateix temps que la resta de queviures i sobretot pel preu, mentre un tortell artesà de pastisseria està entre els 20 a 30 €, els de supermercat no acostumen a passar dels 10 €.

Una de les coses que hem de tenir en compte a l’hora de comprar un tortell industrial, és la quantitat de greixos i els tipus d’olis emprats. En l’estudi de l’OCU els dos únics que porten nata i mantega són els del DIA i Eroski, la resta porten olis vegetals de coco o palma i greixos.

I si el voleu fer vosaltres a casa, aquí teniu la Recepta de Cuina, Com es fa – Tortell de reis.  I ja ho sabeu, a qui li toqui la fava, haurà de pagar el tortell. 

Tags: Tortell de Reis

Notícies semblants: