PcComponentes obre la seva primera “Flagship” al centre de Barcelona.

Una altra gran empresa vol plantar cara a Amazon i AliExpress obrint la seva primera “flagship” al centre de Barcelona, mil metres quadrats als voltants de la plaça Catalunya, el seu primer  Xperience Center, dedicat a la tecnologia i el món de la informàtica.

L’apertura està prevista per aquest any i crearà 30 nous llocs de treball. En ella podrem provar els últims productes tecnològics del mercat i gaudir d’un equip de professionals que ens assessoraran en el que necessitem.

Aquesta serà la tercera botiga que té PcComponentes a l’Estat espanyol, actualment té una a Madrid i una altra a Múrcia. Amb aquesta iniciativa d’obrir botigues físiques pretén ser una oferta alternativa als dos gegants del comerç “on line“, Amazon que encara no té cap botiga física al nostre país i AliExpress que recentment ha obert una al centre comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat.

L’empresa murciana que l’any 2016 es va introduir en el mercat portuguès, ara aterra a Catalunya i el següent objectiu és desembarcar a França.

Tags: PcComponentes

Notícies semblants: