Ingredients:
- Dos o tres carabassons
- Un gra d’all
- Un pebrot vermell
- Uns quants pinyons
- Un polsim de gingebre, cúrcuma i pebre vermell dolç
- Uns fulls d’alfàbrega fresca
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Rentem els carabassons i amb l’ajut d’una talladora en espiral fem espaguetis. No cal pelar-los. Si no tenim tallador, sempre ho podem fer amb un ganivet, anant fent tires ben primetes.
En una paella amb una mica d’oli sofregim el pebrot tallat petit, els pinyons i un all ben trinxat. Quan comencin a enrossir-se afegim els espaguetis de carabassons, remenem i deixem 3 o 4 minuts perquè treguin l’aigua.
Salpebrem, afegim un polsim de gingebre, cúrcuma, pebre vermell dolç i uns fulls d’alfàbrega fresca ben trinxada. Remenem i deixem coure uns 3 minuts més.