CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Espagueti de Carabassó

Ingredients:

  • Dos o tres carabassons
  • Un gra d’all
  • Un pebrot vermell
  • Uns quants pinyons
  • Un polsim de gingebre, cúrcuma i pebre vermell dolç
  • Uns fulls d’alfàbrega fresca
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem els carabassons i amb l’ajut d’una talladora en espiral fem espaguetis. No cal pelar-los. Si no tenim tallador, sempre ho podem fer amb un ganivet, anant fent tires ben primetes.

En una paella amb una mica d’oli sofregim el pebrot tallat petit, els pinyons i un all ben trinxat. Quan comencin a enrossir-se afegim els espaguetis de carabassons, remenem i deixem 3 o 4 minuts perquè treguin l’aigua.

Salpebrem, afegim un polsim de gingebre, cúrcuma, pebre vermell dolç i uns fulls d’alfàbrega fresca ben trinxada. Remenem i deixem coure uns 3 minuts més.

Tags: Carabassó, Espaguetti

Notícies semblants: