Quim Masferrer diu adéu a la temporada més vista del Foraster.

Quim Masferrer – Foto: Guerrilla Produccions

Ahir a la nit Quim Masferrer va dir adéu a la temporada més vista del Foraster. Es va acomiadar recordant els pobles que ha visitat durant aquest any i amb els reptes als quals ha hagut d’enfrontar-se.

Durant la setena temporada d’un dels programes de més audiència de TV3, Quim Masferrer a més d’acceptar els reptes que li proposava la gent dels pobles que visitava, també ha sembrat polèmica en algun dels seus episodis, com quan va visitar Llívia i la va definir com:

“Llívia, comarca de la Cerdanya, un enclavament nevat més enllà de la frontera. Una illa catalana envoltada de territori francès”. 

Les dures crítiques a Quim Masferrer pel programa de Llívia (clica a la imatge per veure la notícia)

Al llarg de la temporada s’ha atrevit a saltar des d’un pont de 30 metres a Gisclareny, volar en parapent a Àger, enfrontar-se a una pista d’esquí a Llívia o fins i tot fer una Escudella i Carn d’Olla  amb les Cuineres de Sils.

El Foraster marxa de vacances, esperem que tinguem una vuitena temporada amb més visites als nostres pobles i nous reptes. Gràcies Quim Masferrer per aquestes nits de dilluns tan agradables que ens has fet passar. Esperem que tornis aviat. 

Si trobeu a faltar en Quim Masferrer, recordeu que està fent gira pels pobles de Catalunya amb l’obra “Bona Gent”. Podeu consultar la seva agenda i comprar entrades a la web de Guerrilla Produccions.

I si us vàreu perdre el programa d’ahir “Els reptes del Foraster”, el podeu veure aquí:

Tags: El Foraster, Quim Masferrer

Notícies semblants: