Recepta de Cuina, Com es fa – Cocotxes de bacallà a l’allet


Ingredients:

  • 10 o 12 cocotxes de bacallà
  • Tres grans d’all
  • Un bitxo
  • Julivert
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem les cocotxes, retallem una mica la pell que tenen als costats perquè quedin més polides i les assequem amb paper de cuina.

En una paella amb un raig d’oli posem tres o quatre grans d’all tallats a làmines fines i 1/2 bitxo també laminat.

Salpebrem les cocotxes i quan els alls amb el bitxo comencin a enrossir-se, les afegim a la paella per la part de la pell cap amunt, quan canviïn de color els hi donem la volta i deixem coure a foc lent uns 5 minuts, sacsejant la paella.

Per acabar podem espolsar una mica de julivert pel damunt.

Com les cocotxes desprenen molta gelatina ens quedarà una salsa espessa, amb el gust de l’all i el bacallà.