CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa -Truita de riu farcida d’espinacs i altres verdures

Ingredients:

  • Una truita de riu per persona
  • 150 grams de mantega
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Un pebrot verd
  • Tomàquets xerri
  • 200 grams de fulls d’espinacs
  • Uns quants pinyons
  • Un gotet de vi blanc
  • Unes gotes de llimona
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netegem les truites, les obrim per la meitat i traiem l’espina (això també ens ho poden fer a la peixateria).

En una paella una mica d’oli i una mica de mantega fem un sofregit amb la ceba i el pebrot tot tallat en juliana, quan la ceba comenci a enrossir-se afegim l’all ben picat i els tomàquets tallats per la meitat. Salpebrar, remenar i deixar coure dos minuts. Ho traiem i reservem.

En la mateixa paella, posem una mica d’oli i la resta de la mantega; saltem els espinacs amb els pinyons, salpebrem i deixem coure entre 3 o 4 minuts i reservem.

Preparem una safata pel forn, untada amb oli o mantega, posem un llom de la truita, les verdures al damunt i la tapem amb l’altre llom. Les ruixem amb una mica de vi blanc i unes gotes de llimona i les fem coure al forn a 180° uns 10 minuts.

Tags: Truita de riu

Notícies semblants: