Febrer de descomptes al Recinte Modernista de Sant Pau – Entrades 2×1

L’antic Hospital de Sant Pau convertit en l’actual Recinte Modernista Sant Pau, ofereix entrades 2×1, durant el mes de febrer.

Sant Pau, obra de Lluís Domènec i Montaner, que el mes vinent complirà 90 anys de la seva inauguració, és un símbol de Barcelona i el conjunt modernista més gran del món.

La majoria de barcelonins i barcelonines coneixem el recinte com a Hospital, però segur que quan anàvem a visitar un malalt o al metge, no teníem temps de fixar-nos en l’esplendor del modernisme que ens ofereix.

És per això que ara, Sant Pau ha engegat una campanya d’entrades 2×1, perquè el públic local pugui gaudir d’una visita lliure. La promoció acaba el 29 de febrer, però encara que comprem les entrades aquest mes, la visita la podrem realitzar fins al 31 de març.

Per aconseguir la reserva ho haurem de fer per internet en aquesta web, Sant Pau Recinte Modernista Barcelona, el descompte s’aplicarà en acabar el procés de compra, seleccionant la tarifa general i introduint el codi HIVERN.

També et pot interessar: (clica a la imatge per veure la publicació)

600 anys d’història de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
Tags: Sant Pau

Notícies semblants: