Apareixen centenars d’estornells morts a la carretera entre Salou i Tarragona

Un fet sorprenent s’ha fet viral en poques hores a les xarxes socials. Diversos conductors que circulaven per la carretera C31b entre Salou i Tarragona, a l’altura del Complex Educatiu de Tarragona i el polígon sud de la ciutat, s’han trobat centenars d’estornells morts a la carretera, un fet inexplicable fins al moment.

Però quina és la causa de la mort de tants exemplars d’aquestes aus que normalment acostumen a brindar-nos autentiques imatges del seu ball en harmonia? Difícilment es pot atribuir la mort de tants ocells a un cable d’alta tensió.

El ball dels Estornells – Foto: Daniel Biber

Amb aquest fet, s’han despertat totes les alertes, serà la causa un núvol tòxic, atribuïble a la contaminació o al canvi climàtic, les proves de la nova connectivitat 5G?, la veritat és que de moment no sabem quina és la causa. Agents Rurals de la zona apunten al fet que podria ser un atropellament massiu a conseqüència de volar a baixa alçada.

Curiosament el mateix dia i a poc més cent quilòmetres, segons informa Tot Badalona, van aparèixer més de 200 coloms morts en diferents barris de la ciutat, com el del Progrés, Sant Roc i Raval. Avui es faran anàlisis per saber la causa de la mort, encara que al ser en plena ciutat, podria ser un enverinament intencionat.

 

Foto: Twitter Tot Badalona
Tags: Estornells

Notícies semblants: