Recepta de Cuina, Com es Fa – Patates amb bacallà i ou dur


17
2 shares, 17 points

Ingredients:

  • Dos quilos de patates per coure
  • 3/4 kg de bacallà al punt de sal
  • Dos ous durs
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • Pebre vermell dolc i un polsim de picant
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una olla amb abundant aigua i sal bullim les patates mal tallades, uns 15 minuts. Un cop cuites les traiem de l’aigua i les reservem.

A la mateixa aigua, quan torni a arrencar el bull, posem el bacallà i el deixem coure entre 8 i 10 minuts. Llencem l’aigua i deixem escórrer el bacallà. Mentre bull el bacallà fem una picada d’all i julivert i afegim una mica d’oli.

En una safata posem les patates, el bacallà esmollat a trossos grans en forma de làmines, els ous durs tallats a quarts, afegim la picada d’all i julivert pel damunt, espolsem una mica de pebre vermell dolç i picant, un rajolí d’oli per damunt i llest per a menjar.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

17
2 shares, 17 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
58
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
26
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
14
M'interesa
Em fascina Em fascina
8
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.