Ingredients:
- Dos quilos de patates per coure
- 3/4 kg de bacallà al punt de sal
- Dos ous durs
- Dos grans d’all
- Julivert
- Pebre vermell dolc i un polsim de picant
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una olla amb abundant aigua i sal bullim les patates mal tallades, uns 15 minuts. Un cop cuites les traiem de l’aigua i les reservem.
A la mateixa aigua, quan torni a arrencar el bull, posem el bacallà i el deixem coure entre 8 i 10 minuts. Llencem l’aigua i deixem escórrer el bacallà. Mentre bull el bacallà fem una picada d’all i julivert i afegim una mica d’oli.
En una safata posem les patates, el bacallà esmollat a trossos grans en forma de làmines, els ous durs tallats a quarts, afegim la picada d’all i julivert pel damunt, espolsem una mica de pebre vermell dolç i picant, un rajolí d’oli per damunt i llest per a menjar.