Possible venda de Caprabo: Bonpreu, Consum, Aldi i Condis interessats en la compra.

Ja fa temps que corren rumors que el grup basc Eroski es vol desfer de la marca Caprabo, per la que va pagar 1.600 milions d’euros l’any 2007. Encara que amb el pas d’aquests tretze anys el negoci de Caprabo s’ha anat reduint, Eroski tindria importants minusvàlues, ja que ara la venda es formalitzaria per uns 300 o 350 milions d’euros.

Sembla que els grups interessats en la compra serien Bonpreu, Consum, Condis i Aldi, aquest últim per guanyar en negoci al seu gran competidor que és la marca alemanya Lidl i que darrerament està obrint nous locals al nostre territori, com el de l’edifici dels Tres Molinos a Esplugues, que és el més gran de la marca a tot l’estat.

Lidl Tres Molinos – Esplugues de Llobregat

La venda es podria fer en dos grans blocs, el negoci de les Balears, on Caprabo és líder en el sector i el paquet de Catalunya on la marca ha anat perdent la competitivitat que tenia anys enrere i per tant no resulta tan atractiu pels nous inversors.

Caprabo té un total de 325 establiments a tot l’Estat, majoritàriament a Catalunya i les Illes. La seva distribució la té concentrada a L’Hospitalet de Llobregat, cosa que facilitaria la logística dels grans supermercats catalans interessats en la seva compra.

Segons informa l’Economista.es, Eroski nega la venda, afirmen que tan sols estan buscant nous inversors i fons properes a Caprabo desmenteixen els rumors de venda del seu negoci, que arrossega un deute de 1540 milions d’euros.

Tags: Bonpreu, Caprabo

Notícies semblants: