Quasi 600 autocars es desplaçaran a Perpinyà aquest dissabte – Consells i objectes prohibits dins el recinte.

El dissabte vinent quasi 600 autocars (583 a hores d’ara) i 500 caravanes acudiran a Perpinyà, capital de la Catalunya Nord, una ciutat de 120.000 habitants rebrà a més de 80.000 persones procedents de la Catalunya Sud, per assistir a l’acte de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, que per primer cop després de més de dos anys, tornaran a trepitjar terres catalanes.

L’acte que se celebrarà en un recinte tancat començarà a les 12 del migdia, però les portes del Parc de les Exposicions romandran obertes des de les 8 del matí. A partir de les 10.15 h començaran les actuacions musicals i poc abans de l’inici de l’acte central, actuaran els Castellers de Vilafranca.

Donat l’estricte control que tenen les autoritats franceses a conseqüència de l’alerta terrorista, es faran estrictes controls com si es tractés d’un esdeveniment esportiu. L’accés al recinte es farà per dues entrades on hi haurà controls de seguretat amb detectors de metalls i d’altres objectes.

Objectes prohibits dins el recinte:

  • Pals rígids, si porteu l’estelada o la senyera amb pal, aquest haurà de ser de plàstic buit i com a màxim d’un metre i mig de llarg i qualsevol objecte d’acer o metall i aerosols estarà prohibit.
  • Llaunes, ampolles de vidre, begudes alcohòliques, neveres, maletes i bosses grans.
  • Cascs, ràdios o walkie-talkies, làsers, drons, qualsevol mena d’eines i naturalment armes.
  • Articles de pirotècnia, bengales o qualsevol altre producte inflamable.
  • Pel que fa a ampolles tan sols s’acceptaran de plàstic, com a màxim d’1/2 litre i que no portin begudes alcohòliques.

Bon viatge a tots i a totes les que us desplaceu a Perpinyà.
Tags: Perpinyà

Notícies semblants: