Obre un restaurant a Lleida que aposta pels productes de proximitat i menús a 6 euros per a la gent gran.

Foto: Facebook Mas que Pasta

Dimarts passat va obrir a Lleida + Que Pasta, un restaurant italià que aposta pel producte fresc i de proximitat, l’anomenada cuina de mercat, productes de temporada que trobem als mercats en cada moment.

A l’acte d’inauguració el màxim responsable del restaurant, Dani Consuegra va explicar als assistents que continua buscant proveïdors de productes de proximitat, sobretot de l’Horta de Lleida, la seva intenció és elaborar plats de qualitat amb productes frescos.

 

El client només entrar al local trobarà una mostra dels productes emprats en l’elaboració dels seus plats, amb la data de la collita. No faran un gran assortiment de plats, aposten més per una menor quantitat de plats, però cuinats al dia, amb productes de temporada i de la zona, que se serviran en format de bufet lliure.

El restaurant + Que Pasta, ubicat en el carrer de l’Acadèmia, 19 de Lleida, també té la seva part solidària. Oferirà menús a 6 euros a persones grans que visquin soles. Podran comprar un tiquet de 120 € mensuals amb el que tindran dret a 20 menús.

Aquesta iniciativa té tres aspectes molt positius per a la gent gran:

  • La garantia que faran uns àpats saludables i equilibrats, les persones soles per mandra de cuinar acostument a menjar els que diuen “qualsevol cosa”.
  • La socialització, una forma que aquestes persones surtin de casa i facin la xerrada amb altres clients o amb els mateixos treballadors del + Que Pasta.
  • Una forma de control, el personal podrà detectar quan una persona gran comença a perdre memòria i alertar als familiars o serveis mèdics o donar-se que fa dies que no va i donar l’alarma, hi ha molta gent gran que viu sola, es moren a casa i la família triga hores o dies a saber-ho.

 

Aquest no és el primer restaurant que obre Daniel Valentin Consuegra, ja té l’Astòria i el Gran Astòria a la mateixa ciutat de Lleida.

Tags: + Que Pasta, Lleida

Notícies semblants: