Marc i Àlex Márquez fan una important donació a l’Hospital Arnau de Vilanova


1
2 shares, 1 point

Els germans Márquez, Marc i Àlex, s’uneixen a altres professionals de l’esport a fer donacions per a la lluita contra el Coronavirus. En aquest cas els dos pilots de motociclisme, han volgut fer una aportació per l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, hospital proper a la seva població de Cervera.

La donació consisteix en equips de radiologia digital portàtils, cosa que permetrà fer les proves sense necessitat de traslladar el pacient, en poder fer-se la prova a peu de llit, lògicament s’evita un possible contagi durant el trasllat i descongestionarà el servei de radiologia.

Una altra donació ha estat la d’analitzadors de gasos per poder fer un seguiment dels pacients amb afectació pulmonar greu, amb ells podran valorar l’eficiència en l’intercanvi dels gasos dels pacients que tenen compromesa la ventilació pulmonar i així actuar amb rapidesa per tal de millorar el seu estat.

Altres esportistes com Pau Gasol, Rafa Nadal, Leo Messi o Pep Guardiola també han fet importants donacions per la lluita contra la Covid-19.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
2 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.