Els presos polítics no podran acabar el confinament a casa


Les Juntes de Tractament de Lledoners, Puig de les Bases i Mas d’Enric han decidit que els presos polítics catalans i la resta d’interns que estan en la mateixa situació que ells, no puguin marxar a casa mentre duri el confinament.

En canvi les Juntes de Quatre Camins i Wad-Ras han permès la sortida de 15 persones classificades en segon grau i que d’acord amb l’article 100.2 del Reglament Penitenciari gaudien de permisos de sortida com els presos polítics.

Sembla que l’amenaça que va fer el Tribunal Suprem d’acusar els funcionaris de les Juntes de prevaricació en el cas que els hi donessin els permisos, ha tingut l’efecte desitjat per l’alt tribunal.

Esquerra Republicana de Catalunya ja ha anunciat que portaran el cas a la Comissió Europea i a Nacions Unides, que precisament per la massificació de les institucions penitenciàries, havien recomanat que per motius de salut era millor que estiguessin a casa.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.