Una mica de llum enmig de la pandèmia – Toni Clapés torna a la feina a RAC1

Segons ha indicat el mateix Toni Clapés a RAC1, el pròxim dilluns torna a la seva feina, el tornarem a sentir en el seu programa Versió RAC1 que s’emet cada tarda de 16 a 19 hores.

El popular locutor i presentador de ràdio i televisió, nascut a Barcelona fa 53 anys, va haver de deixar la seva feina a la ràdio el passat mes d’octubre per tal de fer un tractament contra el càncer que li van detectar.

Durant tots aquests mesos ha estat molt curós amb donar informació de la seva malaltia i poc sabíem el que patia, segons va dir en l’entrevista que li va fer el seu substitut en el programa, Marc Serra, quan li van detectar un limfoma, va continuar treballant fins que els metges li van aconsellar que ho deixés per començar el tractament amb quimioteràpia.

Ell mateix va donar la notícia en aquesta entrevista de què el pròxim dilluns el tornarem a sentir a Versió RAC1. Bones notícies com aquesta són les que ens fan falta aquests dies d’angoixa per culpa del Coronavirus. Benvingut de nou Toni Clapés.

https://twitter.com/toniclapes/status/1245804806020780035

Tags: Toni Clapés

Notícies semblants: