L’agraïment d’en Pep Guardiola al personal sanitari que va cuidar a la seva mare en els seus darrers dies.

Pep Guardiola acompanyat de la seva mare Dolors Sala

Moltes són les famílies que aquests dies han vist com marxava alguna persona gran propera a ells. D’ençà que va començar la pandèmia, a Catalunya ens han deixat prop de 2.000 avis i àvies i amb ells una gran part de la història del nostre país. El 50% de les morts per Coronavirus a Catalunya han estat persones residents en geriàtrics, actualment hi ha 4.000 diagnosticats com a positius en la Covid-19.

Aquest virus és tan cruel que afegit a la pèrdua de la persona estimada, hem d’afegir el fet que no li puguem fer companyia en els darrers moments, que no podem fer un comiat com voldríem, cosa que augmenta l’angoixa per la pèrdua. Sort tenim del personal sanitari que en aquests moments, estan al peu del canó per donar-los la mà en el seu últim alè.

Pep Guardiola, l’exjugador i exentrenador del Barça i actualment entrenador del Manchester City, ha estat un dels que no ha pogut acomiadar-se de la seva mare, però ha volgut fer un vídeo d’agraïment a tot el personal sanitari que va estar al seu costat en els darrers moments.

Recordem que fa algunes setmanes, en Pep Guardiola va donar un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel, gestionada pel Col·legi de Metges de Barcelona per la compra de material sanitari.

https://www.youtube.com/watch?v=w8C3mGg97ac

Tags: Coronavirus - Covid-19, Pep Guardiola

Notícies semblants: