Avui fa deu anys que Shakira va estrenar el Waka-Waka i va començar la seva relació amb Piqué.

Avui fa deu anys que Shakira Isabel Mebarak Ripoll, la cantant colombiana de Barranquilla, va estrenar el seu gran èxit, el WakaWaka i que segons ella mateixa ha reconegut en moltes ocasions, li va canviar la vida.

El WakaWaka va ser la sintonia oficial del Mundial de Sud-àfrica del 2010 i durant el rodatge del videoclip va ser quan va conèixer al defensa blaugrana, Gerard Piqué, deu anys més jove que ella i amb qui ha format una de les famílies més estimades del món de la premsa rosa catalana.

La parella, per la que molts no apostaven per gaire temps, ja fa deu anys que estan junts i d’ella han nascut els seus dos fills, Milán i Sasha. Com diu la cantant, el WakaWaka li va canviar la vida, ja que sense ella no hagués conegut al pare dels seus dos fills.

Recordem aquell gran èxit de Shakira, el Waka-Waka

 

I si la voleu escoltar cantant en català, aquí la teniu interpretant Boig per tu dels Pets.

 

Tags: Piqué, Shakira, Waka Waka

Notícies semblants: