L’Aplec del Caragol de Lleida s’ajorna fins a l’octubre, però es posen a la venda pacs per fer-los a casa.

Aplec del Caragol de Lleida

Una altra de les festes més populars de Catalunya, com és l’Aplec del Caragol de Lleida, s’ajorna fins al mes d’octubre, però a partir d’avui es posen a la venda uns pacs de caragols i begudes perquè els lleidatans facin el seu Aplec particular a casa.

La 41a edició de l’Aplec del Caragol de Lleida que s’havia de celebrar del 22 al 24 de maig, haurà d’esperar fins als dies 9, 10 i 11 d’octubre, coincidint amb l’Aplec de Tardor.

A través dels supermercats Bonpreu Esclat i Plusfresc junt amb la col·laboració de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida, Caragols Almacelles, Raimat i San Miguel, es posen a la venda uns pacs pensats per a quatre persones per 15 euros.

El Pac Família Aplec consta d’un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i 6 cerveses San Miguel. Estarà a la venda en els supermercats Bonpreu Esclat i Plusfresc de Lleida, a partir d’avui i fins al 30 de maig.

La Federació de Colles de l’Aplec del caragol de Lleida també posa en marxa un concurs fotogràfic a través de les xarxes. Amb l’etiqueta #aplecacasa, podem penjar les nostres fotos de la caragolada feta a casa, la fotografia guanyadora podrà gaudir d’una visita al celler Raimat, un dinar per a dues persones al Restaurant de la Federació i dos lots de productes de Raimat i San Miguel.

El jurat valorarà aspectes com que en la fotografia apareguin productes del pac o que la gent es vesteixi com ho fan els collistes de l’Aplec.

I per si no sabeu com fer els Caragols a la Llauna tradicionals de Lleida, us deixem amb la recepta.

 

Tags: Aplec del Caragol, Lleida

Notícies semblants: